Volná místa Strakonice personalistice, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 7
Náplň práce: kvalifikovaný pracovník, který zodpovídá za hmotnost výrobků, správnost údajů na etiketě a používá správného obalového materiálu v celé linii vážicí, balicí a etikovací technologie. Kontakt personální oddělení: p. Maškovou tel. 383 ...
Požadujeme znalost hindštiny slovem i písmem z důvodu komunikace s Indií v rámci technologie. Těžení týkající se žuly. KONTAKT: Woznicová Natálie Bc., tel.: 702455313, e-mail: nataliewoznicova@outlook.cz
Všeobecná zdravotní sestra - bez odborného dohledu a bez indikace v souladu s diagnózou stanovenou lékařem poskytuje, případně zajišťuje základní a specializovanou ošetřovatelskou péči v souladu s právními předpisy a standardy, - plánuje a ...
Svařování komponentů do zemědělských strojů Svářečský průkaz výhodou (popř. zajistí zaměstnavatel) KONTAKT: Vasluianu Ion, tel.: 773473636, e-mail: ionvasluianu40@gmail.com
Náplň práce: svařování a broušení kovů Pracovní doba: 6:00-14:00/14:00-22:00hod. KONTAKT: Curosh Pavel, tel.: 775511969, e-mail: tar-kopn@seznam.cz
Zednické práce všech druhů, rekonstrukce a oprava budov, zateplování budov, novostavby Požadujeme: dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, práce ve výškách. Praxe v oboru výhodou KONTAKT: telefonicky po-pá: 8:00-16:00 hod., Ing. Manzyuk Vasyl, ...
Příprava půdy ve skleníkách a na poli, oprava a údržba skleníku. Sadba a ošetřování zeleniny, pletí ve skleníkách a na poli, sběr jahod, zeleniny a ovoce. Zahradnické práce všeho druhu. Požadujeme: dobrý zdravotní stav, fyzicky náročná práce. ...
Práce na kase, doplňování zboží, vykládání zboží, úklid Pracovní doba 8:30-21:00 hod. včetně sobot a nedělí KONTAKT: Phan Cong Hieu, tel.: 774771979, e-mail: chipheohaingoai2005@gmail.com
Kvalifikovaný pracovník, který zodpovídá za hmotnost výrobků, správnost údajů na etiketě a použití správného obalového materiálu v celé linii vážicí, balicí a etiketovací technologie. KONTAKT: telefonicky v době od 7:00-14:00 hodin po-pá. ...
Manuální příprava masa na zpracování gyrosu, velikost je 5-60kg, práce v chladu KONTAKT: telefonicky 8-12 hod., Chmelová Lucie, tel.: 724337210, e-mail: lucie.chmelova@post.cz